Показать сообщение отдельно
Asher
Admin
Уровень: 100
 
Аватар для Asher

Grand Master
Grand Master
Очки: 33,854
Очки: 33,854, Уровень: 100 Очки: 33,854, Уровень: 100 Очки: 33,854, Уровень: 100
0 to up lv
Опыт: 0% Опыт: 0% Опыт: 0%

Регистрация: 02.10.2011
Адрес: Львов
Возраст: 42
Сообщений: 10,790
Поблагодарили: 245 раз(а)
Репутация: 74
Asher вне форума  
Отправить сообщение для Asher с помощью Skype™
  23.03.2023, 16:47   #14420 (permalink)
Ответить с цитированием
По умолчанию Re: Чат! (Общение обо всём)

Доброго дня.
Нещодавно по вашому аккаунту запитував номер телефону користувач supe6kula12 або один з 27 аккаунтов-клонів користувача.
Після покупки могли поступити прохання здати аккаунт в оренду / продати аккаунт або виставити його товари від вашого імені.
Будь ласка, ніколи не відповідайте на подібні повідомлення, не повідомляйте ваш контактний номер або пошту новачкам та обов'язково повідомляйте про підозрілі ситуації службу підтримки support@skylots.org .

Передача аккаунта суворо заборонена правилами.
Нажаль зазвичай такі повідомлення надходять від шахраїв, які потім намагаються виставити дорогі товари та різними методами нанести шкоду покупцям, розуміючи, що особа, яка передала аккаунт першою попаде під удар.
Схема дуже проста: користувачу дзвонять, говорять, що є якась компанія, якій терміново потрібно продати дорогий товар та за винагороду пропонують надати свій аккаунт у користування. Нерідко користувача переконують, що навіть не будуть вимагати передоплати з покупцем (пропонуючи здійснювати угоди через інші майданчики izi / olx та ін.), надають відео / фото товару, у випадку відмови погрожують.
На кінці схеми зазвичай постраждалі покупці, яких вводять в оману різними способами (фішінг, крадіжки карток, відправка невідповідного або краденого товару).
Звертаємо увагу додатково, що продавець несе повну відповідальність по переданому іншій особі аккаунту, залишається його власником і відповідно сам несе великий ризик і повну відповідальність за дії для особи, якій передав аккаунт.

Дякуємо вам за розуміння та відповідальний підхід.
З піклуванням про вашу безпеку та порядок.
Служба безпеки SkyLots.
З повагою


Не зря, когда кто-то хочет номер телефона, отвечаю, чтоб писали на сайте (олх, скайлотс, ньюаукцион и так далее), не надо мне этих звонков и разговоров ни о чём. Написал, я ответил, когда время есть.
__________________
Доставка посылок из Италии и Германии в Украину!

Быстрее почты, дешевле посредников