Цитата:
Сообщение от jjxxl
вернули
|
Привіт всім. Justin пі
аси.
В акурат 23 лютого ввечері відправив два нових HDD по 4 TB на 8к по OLyX доставці. Ну, а зранку 24 напало Пуйло. Посилки нікуди не поїхали, а відділення всі так і не відчинились. з місяця півтора назад вони типу почали реєструвати запити на повернення посилик, пропонували заповнити заявку і обрати спосіб повернення:
- в сортувальному терміналі (від мене 2,5-3 години ізди + гривень 100 на проїзд)
- на касах магазинах сільпо (Києва нема в списку)
- Новою поштою
- Укрпоштою
Ну так як перші два способи для мене неприйнятні та недоступні обрав Укрпоштою.
Чекаю тиждень-два-три - 0 на масу ніякого сповіщення. Дзвоню їм вони такі, а ми тільки почали видавати в сорт терміналі, другий етап на касах сільпо, далі Новою поштою і тільки потім Укрпоштою. До речі дозвонитись їм ще той квест: якщо обираєш не чекати "ми вам перезвонимо" - так от ніхто ніколи не перезвонює, а чекати відповіді та висіти на лінії потрібно хвилин з 15.
Я такий так які строки якщо чекати черги після того хто обрав забрати з терміналу це можна й рік, хтось приїде сьогодні, а хтось через пів року. І чому це про чергу і строки не було вказано в описі анкети, розводять лише руками ой ми мов самі не в курсі. ну питаю і що робити мені, нічого чекати.
Чекаю з місяць далі ни привіта ні отвіта, звоню мені знов пісенька, а ми все ще видаємо тільки в терміналах, далі каси сільпо, ведемо домовленість з Новою поштою ось ось почнемо через ню відсилати, а з Укрпоштою взагалі невідомо чи будемо слати.
Я такий і що мені робити ну можемо переоформити на Нову пошту, читай обнулить анкету і поставити в останню чергу
Питаю: а якщо я якимось чином доберусь до вашого терміналу я її можу забрати, відповідь: ні мов якщо заявка зроблена на пошту то тільки так чекати черги.
Ще що цікаво посилка пропала з особистого кабінету в мобілі, на вебі взагалі не можливо зайти в особовий кабінет.
Ось такі пироги з горе Джастіном