riper,
Цитата:
Сообщение от riper
Так эта прошка разве лимитка?
|
Так мова не про мою, тут схоже взагалі забули що я консоль продаю
Цитата:
Сообщение от riper
пыхтела ежедневно и днём и ночью и износ
|
Я жодного геймпада не поламав чи консолі, пс3 слімка он вже 5й рік у мене, при тому що брав не нову. Перша пс4 разом з двома джоями були майже зі старту покоління до моменту як прошку взяв, жодного зламаного аналога чи курка (тільки через рік резинки протерлися, але то було у всіх на стартовій ревізії геймпадів), а тим більше консолі, як у любитилелів шпиняти когось за трофеї а самому катати в онлайні сотнями-тисячами годин в одне і те ж саме . Так чому щось з консоллю має не те бути? Я до своєї техніки ставлюся акуратно - ставлю на добре провітрюване місце і часто витираю пил. Також в моєму домі ще жодної сигарети викурено не було, кальяна чи ще там чого (що до речі для внутрішнього стану девайсів з повітряним охолодженням не дуже добре). Я навіть форсований режим на ній не вмикав, бо на xboxflash казали що від цого може чіп відвалитися, а пара додаткових кадрів такого ризику не варта, хоч я і сумніваюся у тому факті.
Та й я банально дорожу своєю репутацією на сам знаєш якому сайті (раз про трофи пишеш, пардон ніка не впізнаю)
Ну взагалі, чому всі думають що дуже багато часу на ті трофи потрібно? Граю 3-5 годин, і то далеко не кожен день, та й плойки у мене 3, не одна ця. На що я вище вже натякав - я не любитель багато часу тратити на онлайн, забіги у яких віднімають у любителів куди більше часу ніж ті платини.
Консоль у мене з 23го лютого минулого року, можеш порахувати скільки там чого вибито, (раджу звернути увагу на дати, оскільки більшість граю на старті, але дещо зі старої плойки добивав на цій)
https://psnprofiles.com/FIamersys?or...-trophy&pf=ps4. Не хотів би дану лімітку то і жодної причини міняти свою прошку не бачив би.