Просмотр полной версии : Super Mario Bros. NES повний комплект
тема закрита. продано :sun:
Marioboy
09.03.2018, 13:35
Мммм, зараз би в німецького Маріо поганяти ( ͡° ͜ʖ ͡°)
тоді купляй)
Тонкий намёк на неадекватную стоимость.
Полиграфию - уже в унитаз. Сама игра-то на английском или тоже на языке Канта и Гегеля?
такі тонкі натяки озвучуйте в своїх виступах на сцені Аншлага) я не просив оцінвати товар, подобається ціна і товар купуй, не подобається - проходь мимо. а такі коментарі висловлюючись твоєю термінологією краще "в унитаз") :-D
п.с. не знаю що ти в Маріо зібрався читати?) чи ти заплутався при проходженні першого рівня) це не Зельда, якщо ти про таку гру чув, де потрібно читати текст
donald, это не полный комплект. Не хватает футляра для картриджа.
KEHT, официально Super Mario Bros не было на немецком. Только полиграфия менялась.
пластиковый кейс и пенопласт
був повний по вищий ціні, я знизив ціну і відповідно в комплекі тепер те, що на фото. заголовок теми чомусь не редагується
такі тонкі натяки озвучуйте в своїх виступах на сцені Аншлага) я не просив оцінвати товар, подобається ціна і товар купуй, не подобається - проходь мимо. а такі коментарі висловлюючись твоєю термінологією краще "в унитаз")
Спешу напомнить, что правилом этого ресурса не запрещается обсуждения качества товара и адекватности ценообразования.
п.с. не знаю що ти в Маріо зібрався читати?) чи ти заплутався при проходженні першого рівня) це не Зельда, якщо ти про таку гру чув, де потрібно читати текст
Тут ресурс коллекционеров, из уважения к своим покупателям, стоило бы сразу оговориться какого региона картридж (PAL A или PAL B), на каком языке игра и полиграфия. На "полном комплекте" вас уже словили. Может, есть что-то ещё, о чём было бы желательно знать до покупки?
"кент", те, що не заборонено, не означає, що я буду питатись в тебе яку мені ціну ставити за товар) виходячи з форми написання твого коментаря, мене не цікавить твоя думка і прошу не нав`язуватись мені в майбутньому зі своїми порадами. дякую за розуміння.
я надаю відповіді на запитання, якщо такі виникають і додакові фото на прохання покупця у приватних повідомленнях.
якщо ти тупий, зі своїм "словили", то прочитай коментар який я залишив вище стосовно комплектності)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot